Recept på Ugnsrostade medelhavsgrönsaker och halloumi. Grönsakerna efter en första sväng i ugnen. På helgerna försöker vi ofta äta lite lättare och fräschare till lunch för att istället lägga krutet på en lyxigare kvällsmiddag
Passar som förrätt eller som tilltugg till soppa. 200 g smördeg, utkavlad 100 g färskost 100 g västerbottensost, riven 2 färska lökar 400 g cocktailtomater Värm ugnen till 180 grader
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Skölj bönorna och majsen. 3. Grovhacka chili, vitlök och lök. 4. Mixa ihop alla ingredienser bönor, majs, koriander, ägg, fiberhusk och kryddor
Fredagar förknippas ofta med taco och här kommer en böngryta som just har tacosmak. Välj att äta den helt vegetariskt eller lägg till lite kycklingfilé om så önskas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.