Till de egengjorda korvarna jag gjorde häromdagen så blev det en grönsakslåda. Det är ju inte första gången jag bloggat om tian som ju grönsakslådan kallas i Frankrike
Laxen, åh, den bara smälte i munnen och grönsakslådan eller tian som den kallas, ja, den kan man ju egentligen göra på de grönsakerna som man har hemma men nu när sparrisen finns och är som godast så tycker jag ju att man ska använda den
Tian istället för grönsakslåda låter ju mycket tjusigare, à la Provence, Medelhavet typ. Mycket av smaken på grönsakslådan kommer från tomatsåsen som ska puttra ihop och låta sig smakas av
Jag har ett abonnemang på en stor ekologisk grönsakslåda som passar mig perfekt. Jag har mer och mer gått över till en mer vegetarisk kost även om jag då och då äter kött, fågel och fisk
Och dessutom hade vi just fått leverans av veckans grönsakslåda från Årstiderna, och då blir jag alltid inspirerad att hitta på något av det härliga som ligger däri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.