Grönsaksfrittata med ricottapesto och bruschetta
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g Potatis
  • 1 st Rödlök
  • 1 msk Olivolja
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 3 st Ägg
  • 1 dl Standardmjölk
  • 100 g Ricottaost
  • 150 g Pesto Grön
  • 0.5 msk Grönsaksbuljong
  • 100 g Hamburgerbröd
  • 125 g Körsbärstomater
  • 0.3 st Rödlök
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 1 msk Olivolja
  • 1 tsk Balsamvinäger
  • 1 krm Salt Fint
  • 35 g Salladsmix

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.