Smaka av med salt och peppar. Mortla ärterna eller mosa med en gaffel, till en röra. Lägg upp bön- och ärtblandningen, klicka ut ärtröran, smula över fetaostenoch ringla över lite god olivolja
Spola bönorna och låt dem rinna av. Skala och skiva rödlöken. Kärna ur och finhacka chilin. 300 g fetaost Arla Apetina® fetaost. 1 liter blandad grönsallad. 300 g fetaost Arla Apetina® fetaost
Blanda runt salladen med dressingen och servera till frittatan. Recept och foto. Hetta upp en stekpanna med 1 msk olja och fräs champinjonerna gyllenbruna. Skär den kokta potatisen och 100 gram soltorkade tomater i skivor. Varva potatis, soltorkad tomat, cocktailtomater och champinjoner i en ugnsfast form och smula över 150 gram fetaost. Vispa ihop 6 st ägg med 2 ½ dl mjölk, 1 tsk timjan, 3 krm svartpeppar, 1 nypa salt och 1 msk grönsaksbuljong. Häll äggstanningen i formen och sätt in i ugnen ca 30-40 min eller tills äggstanningen har stelnat. Skär morötterna och 3 st selleristjälkar i tunna slantar och blanda med 100 gram salladsmix. Gör en dressing på 2 msk olja, 1 msk balsamvinäger, 1 tsk honung och 1 nypa salt och peppar. 150 gram fetaost. 1 msk grönsaksbuljong , gärna ekologisk. 2 salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.