De av er som hänger i våra två andra webbkök (Facebook och Instagram) fick igår en glimt av några av ingredienserna till vår måndagsmiddag och ett löfte om att vi skulle bjuda er på både slutresultat och recept på detsamma, här i detta köket idag
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Frittata. Skölj och skiva potatisen tunt. Skala och klyfta löken. Värm oljan i en stekpanna och fräs potatis och lök på medelvärme
Första middagen ut efter min nyinförskaffade veckomeny - Grönsaksfrittata. )Grönsaksfrittata med trattkantareller4 portioner12st ägg2dl kokosmjölk (alt
Ugnsstekt lax med sås på trattkantareller, Omelett med trattkantareller, Gräddig squashpasta med trattkantareller, Grönsaksfrittata med trattkantareller, och nu sist ut Risotto med trattkantareller
Servera grönsaksfrittatan med den gröna bönsalladen. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Fyllning. Skölj och strimla purjolök och skala och finhacka vitlök
Servera grönsaksfrittatan med den gröna bönsalladen. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Fyllning. Skölj och strimla purjolök och skala och finhacka vitlök
Strimla löken, paprikan och skinkan. Dela majsen i mindre bitar. Blanda samman äggen, salta och peppra. Hetta upp margarinet i en stekpanna, stek skinkan och alla grönsakerna inklusive bladspenaten lätt
Smörj en djup ugnssäker form. Använd färsk sparris, det blir godast. Skär bort den nedersta träiga. delen av sparrisen och skär hälften av sparrisen i små bitar, spara resten hela
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsform och placera ett bakplåtspapper i bottnen på formen. Ansa broccolin och dela i små buketter, koka i lättsaltat vatten ca 1 minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.