Grönsaker - marinerade
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st aubergine
  • 11 st röd paprika
  • 11 st rödlök
  • 12 st selleristjälkar
  • 10.5 dl olivolja
  • 1 salt
  • 12 st vitlöksklyftor
  • 11 msk basilika
  • 10.5 st körsbärstomater
  • 11 msk strösocker
  • 13 msk vitvinsvinäger
  • 11 st aubergine 1 st röd paprika 1 st rödlök 2 st selleristjälkar 0.5 dl olivolja salt och svartpeppar 2 st vitlöksklyftor 1 msk basilika finhackad 0.5 st körsbärstomater ask 1 msk strösocker 3 msk vitvinsvinäger1 Dela auberginen i mindre bitar. Kärna ur paprikan och skär i mindre bitar. Skala och skär löken i tunna klyftor. Strimla sellerin fint och finhacka vitlöken.
  • 12 Hetta upp olja och fräs grönsakerna på hög värme i cirka 10 minuter under omrörning. Tillsätt tomater, basilika, socker och vinäger. Låt allt få ett uppkok och häll upp i en skål att svalna.
  • 13 Servera ljumma eller kalla med surdegsbröd eller baguette.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.