~Neta & Peppe~. Så låt er väl smaka denna vitamin- och mineralrika, värmande och milda grönkålssoppa. Det fina med just denna soppa är att vi kunnat följa grönkålen från jord till bord
Smaka av med salt, peppar, vitlökssalt. vitlöksklyftor till vitlöksbrödet. Tycker du att soppan är för lös, red med 1 msk vetemjöl samt 1 msk vatten i ett glas vid sida om och tillsätt i soppan. Hacka eller pressa 3 vitlöksklyftor och bryn i rejält med smör i en ren stekpanna. Servera sedan soppan med en 1 - 2 ägghalvor i och vitlöksbrödet vid sidan om
Bred ut smöret på brödskivorna (var generös, den enda synpunkten Oskar hade på det här vitlöksbrödet var att det gärna hade kunnat varit lite mer smör på) och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Ingredienser Portioner. Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfritt margarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.