Grönkålspaj
Gefle kost och hälsa
Gefle kost och hälsa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grönkålspaj med valnötter
  • Pajdeg
  • 4 dl havremjöl (glutenfritt)
  • 1/2 dl potatismjöl
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 msk olja
  • 1 1/2 dl vatten
  • Blanda alla ingredienser till degen och ställ den åt sidan i 10 minuter
  • Fyllning
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 gul lök
  • ett paket silkestofu
  • 150 g plantbaserad färskost
  • 1/2 dl skivad purjolök
  • 3 msk vatten
  • citronjuice från en halv citron
  • valnötter
  • Kavla ut pajdegen och klä en pajform. Häll ner fyllningen och tryck ner valnötter.
  • Grädda tills stanningen stannat och pajen har fått färg. Ca 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.