700 g
potatis/sötpotatis, skalad, skivad och kokad i lättsaltat vatten i ca 4-5 min 500 g färsk grönkål, tvättad, repad och kokad i lättsaltat vatten i ca 8-10 min 30g valnötter/pinjenötter
Grönsaker och Sallad -. Grönkålsgratäng. 2015-12-01, 18. 200-300 gram färskgrönkål. Efter 20 minuter höj upp formen till mitten av ugnen och grädda i ytterliggare 10-15 minuter. Paj Omelett Gratäng Pannkaka 200-300 gram färskgrönkål
Om inte - do it. // A gratin full of protein. Strö till sist på ost och placera i ugnen på ca 175° i 15-25min beroende på hur du vill ha ytan på gratängen
Sätt ugnen på 200 gr. Finhacka rödlök och vitlök. Fräs mjuka i smör i stekpanna. Ta bort stjälken om du använder hel grönkål, om grönkål i påse används är det bara att lägga ner i pannan
150 g riven gruyère- eller emmentalerost. Skala potatisen och skär den i tunna skivor. Spola av potatisskivorna med kallt vatten, torka av dem med hushållspapper och blanda dem i en skål med salt, peppar och den rivna muskotnöten
Till jul gjorde jag grönkålschips. Väldigt enkelt och hälsosamt. Jag köpte grönkål i en påse, tog en del utav detta, tog sönder i bitar (ta bort "pinnen" i bladen) och spred ut på en plåt med bakplåtspapper (kanske 80 gram, mer fick inte plats på en plåt)
Kale chips have been really in lately, and everyone has certainly tried to do their own. I have only eaten store bought kale chips before, until I recently made my own
Combine kale, frozen mango, banana and half cup water in a blender and blend until smooth, about 1 minute. 3 cup stemmed and chopped kale. ½-1 cup water
Quinoa-VegetableGratin with Béarnaise Sauce. Quinoa-Grönsaksgratäng med Béarnaisesås. When I was a child my mom made a rice gratin, that we called risotto, which included rice, minced meat, vegetables and bernaise sauce
Blend the kale in a food processor or chop it very finely, until it has a pesto-consistency. Mix the cooked amaranth with kale, add the olive oil and green soy beans
Skär kinesisk kale i bitar. Lägg i kinesiska kale och stek den ca 1 minut. 400 g kinesiska kale. Hetta upp en stekpanna med oljan, vitlöken, chili och fräs 10 sekunder
This gratin is so good, in fact I think it is tastier than potato gratin. I used a flavored cream cheese and I think it was one of the reasons that the gratin turned out be so good
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.