Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Runtom på nätet har jag sett folk som gjort grönkålschips till höger och vänster och tillslut kunde jag inte låta bli att testa, när jag hittade färsk grönkål i affären
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Lägg den sköljda och avrunna grönkålen i en form med bakplåtspapper. Trodde att alla visste att detta var gott men jag har insett att en del missat detta enkla och goda drinksnacks
Salta försiktigt med havssalt. 1. Sätt ugnen på 100 grader. 2. Skölj grönkålen och dra bladen från stjälken, lägg i en ugnsfast form och ringla olivolja över grönkålen
Riv grönkålen och lägg bladen på en plåt. Ringla över olivolja och strö på flingsalt. Rosta i ugnen på 150 grader i 15 min (bladen ska mörkna något och kännas krispiga)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.