Sallad på finstrimlad brysselkål medapelsin-dijonvinaigrette, rostade hasselnötter och pecorino. Om du inte är lika frälst på brysselkål som jag, så går det garanterat att pröva receptet med någon annan sorts kål
Då, om inte annars, är det definitvt en extra fördel att LasMoras Chardonnay kommer i PET-flaska. De smakar otroligt gott serverade direkt ur ugnen, men passar också bra som lite elegantare utflykt- eller picnicsmat
Smaka av med salt, peppar, paprikapulver, cayennepeppar och färskpressad lime. Vi kör ju numera ICAS matkasse varannan vecka och denna vecka var recepten signerade Tina Nordström (alias Mat-Tina)
-). Krämigmed god smak av saffran, fänkål och lök och så lax och räkor då förstås. Sägs ju dessutom att barn blir duktiga på matte om dom äter mycket lax, ja, om det stämmer vet jag inte men man kan ju alltid köra med det vid köksbordet
Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.