gröna smoothies som är fullproppade med klorofyll (som tydligen är bra för en). Risken gällande gröna smoothies är att de kan smaka lite för hälsosamt (ärligt sagt bajs)
Hej hej på er. Vilket vårväder vi har. Visst blir man på så gott humör när dagarna är ljusare. I går eftermiddag storstädade jag här hemma, såååå skönt när det är gjort
Beredning. Mördegen röres samman och får vila svalt i 1-2 timmar (minst). Kavlas sedan ut på längden. Mandelmassan rullas till en lång rulle och läggs mitt på mördegen
I SAMARBETE MED GODMORGON JUICE. Fredag idag så jag tänkte dela med mig av ett drinktips, denna blir lika god utan alkohol men om man vill kan man blanda med gin
Jag älskar den här härliga, gröna juicen som gör mina smaklökar alldeles lyckliga. Kom ihåg att rengöra flaskan eller termosen på en gång när du druckit din gröna dryck
Gröna blad och grönsaker är fullproppade med skyddande ämnen som. Antioxidanterna och fytokemikalierna i de gröna grönsakerna bekämpar fria radikaler som bildas naturligt i vår kropp och som vi även får i oss genom olika sorts gifter och osunda levnadsvanor
I synnerhet om man pytsar i det gröna i en vårligt fräsch och grön smoothie. Den vita snön verkar ju ha parkerat sig här på våra breddgrader, så i brist på gröna knoppar får man väl försöka plocka in det vårliga och grönskande på annat sätt
Smöra alla bottnarna på båda sidorna. Vispa grädden och blanda med övriga fyllningsingredienser. Smaka av med kryddorna så att det blir lagom stingigt och inte för söt
Vill man inte äta en sidosallad till maten kan man ju avnjuta den som en förrätt i flytande form. Sedan kan man ju servera en varmrätt innehållandes grönsaker så får man ju i sig grönsaker (även) den vägen
Vi har helt ärligt alldeles för få lata söndagar med vår familj, och när vi väl har tillfälle att bara vara hemma och slappa vill vi absolut inte åka och handla
Tänkte bjuda på lite tillbehör som lagas på grillen & passar till grillat. Ni vet, lite goa grejer att ställa på bordet, ist för den klassiska grönsalladen
Jag hade kvar lite av den goda grönkålspurén vi blivit så förtjusta i den här hösten och vintern. Den blandades med nykokt pasta och vitlöksfräst bladspenat till en underbart god pastarätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.