Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Jag har länge försökt tänka ut den ultimata gröna smoothien som är god, enkel att göra och innehåller bara ingredienser som jag i stort sett alltid har hemma
Skölj det kryddgröna och låt det rinna av väl innan du klipper eller hackar det. Här har vi en ny variant med vanlig vinägrettsås och med massor av kryddgrönt för färg och smak
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel i Thailand. 125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttig curry så köp hög kvalitet. 4 äggplantor "golfboll" Skär dem i två om medelstora i fyra om stora
Det blir det inte alltid, men alla goda recept kommer upp här på bloggen. Min standardfrukost är fortfarande denna favoriten men idag blev det lite variation och jag åt en oväntat god smoothie toppad med kokoschips och gojibär och ett stekt ägg till
I övrigt som i vårt recept. GRÖN ÄRTPURÉ MED STING. Gör soppan som i vårt recept. En fin soppa med betydligt kraftigare smak än den konventionella blir denna ärtpuré, som smaksätts med litet ädelost och mosad ansjovis
Värm en djupbottnad kastrull med olja. Stek under tiden svampen på medelvärme i en stekpanna med smör. 2 dl frysta gröna ärtor. 2 dl frysta gröna ärtor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.