) när han kände doften av pannkakor och insåg att det inte blev vanliga med grädde och sylt. Ja, det var till och med så att jag, Charlotta och Pernilla ställde oss i köket och hjälpte till att tillverka fler små tilltuggsknyten
Jag gjorde en krämig broccoli- & bulgursallad med feta, granatäpple, svarta bönor och avokado. Syftet är att tillsammans med våra läsare sprida gröna recept till alla som är intresserade av vegetarisk och vegansk matlagning
Värm på en tunn stekpanna med kokosolja och stek din gröna pannkaka lätt på båda sidor. gröna blad. Eftermiddag bjöd sedan på jobb, plugg, mys & ett sent pass yin yoga (aka sov- och stretch-yoga) med mamma
)Min ena faster gjorde de här pannkakorna när jag var liten, med det tillägget att hon även hade i lite överbliven risgrynsgröt (och så var de inte gluten- och mjölkfria då heller förstås)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.