Det här är väl egentligen mer av en receptidé, än ett egentligt recept. Givetvis kan den som vill anvönda sig av smaksatt cream cheese, men personligen gollar jag inte sådan
Den är illande, hoppingivande vårgrön och full med klorofyll, enzymer, vitaminer och mineraler. Jag har hållit mig riktigt frisk och kurant efter den jobbiga inledningen på hösten när farsoterna avlöste varandra i en strid ström
Det viktiga är att frukt och grönsaker blandas. Ett glas av den här drinken varje dag kommer att göra dig betydligt piggare och den kan varieras i det oändliga
Köttfärs drygas ju oftast ut med ströbröd eller havregryn. Servera biffarna med de stekta grönsakerna och en sallad med Rucola, Cocktailtomat, Granatäpple, Bladpersilja och Vitlöksyoghurt
Är det något jag tycker vi äter för lite av i Sverige är det baljväxter. Okej, gröna ärtor äter väl var och varannan familj när det är dags att steka sina färdiga fiskpinnar till sitt färdiga pulvermos, men bönor och linser samt kikärtor ser vi allt sällan på svenssontallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.