Ingredienser Portioner. 10 2 dl plockad persilja 4 sardeller i olja 2 skalade vitlöksklyftor 4 msk kapris 3 msk färskpressad citronjuice 1 dl olivolja svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Grovhacka tomaterna och mixa tillsammans med chili, vitlök, koriander och olja till en salsa. 11 st grön chilifrukt. 1200 g tomater, gröna eller gula. 12 st färska jalapeños 1 st grön chilifrukt 200 g tomater, gröna eller gula 1 st vitlöksklyfta 0,5 st kruka färsk koriander 2 msk olivolja 0,5 tsk saltSkölj, kärna ur och grovhacka jalapeño och chili
Jag har gjort både grönkålspesto till pasta, grönkålscrème till kött eller fisk både till vardags och fest och nu en salsaverde på grönkål som först serverades med rostad pumpa och fisk varefter resten av salsan slank ner i en sås till stekt kyckling
Salsa på gröna tomater med polenta – och chiachips – det ni. Så om du har en massa gröna tomater över som inte hunnit mogna är detta recept ett hett tips
Skala och grovhacka vitlöken. Mixa vitlök, örter, citronsaft, senap, majonnäs och lite av gräddfilen till en slät sås i en matberedare eller med stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.