Ni är många som efterfrågar receptet på pizzan som jag lade ut på Instagram tidigare i veckan. Jag har tidigare använt mig av samma grund på pizza men då toppat med potatis och vedrökt karré bland annat
Pizza. Fördela persikoskivor, getost, rödlök och sparris över pizzabottnarna. Ta ut pizzan och strö över pinjenötter och krydda med salt och peppar efter smak
Ingredienser Portioner. 4 8 mellanstora tortillabröd 150 g färskost 125 g mozzarella 200 g grovriven halloumiost 1/2 skivad zucchini finrivet citronskal rostade mandelspån att toppa med Lägg till i inköpslistan
Det finns mycket goda recept med kantareller här i arkivet som man kan laga (nypotatissallad med kantareller och bacon, kantarellsås till kött, pasta i olika varianter, små pajer, till pocherat ägg, på Västerbottenspaj och som toast) men jag vill även tipsa om detta sprillans nya recept på kantarellpizza
pizzabianco,. Hade finaste bloggvän Erika och Love på pizzalunch häromdan. En Bianco, en med vitlöksmarinerade musslor och kronäerskockshjärtbottnar, en med västerbottensost, vindelrökt nätskinka och ruccola
Pizzadeg500 g vetemjöl 300 g vatten 200 g surdeg 15 g salt 1 msk olivolja. Topping2 dl crème fraîche 2 msk vatten ca 250 g grön sparris 300-350 g guanciale, tunt skuren (eller pancetta) 500 g mozzarellaost, plockad i mindre bitar 80 g parmesanost, finriven 80 g pecorinoost, finriven chiliflakes 1 citron 100 g rucolasallad olivolja salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.