Grön mat och dryck
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 rödspättor, skinndragen på ovan sida.
  • Salt
  • (potatis är gott till)
  • 2 äggula
  • 3 dl matolja, neutral
  • 1 msk fransk senap
  • 1 citron
  • 1 dl brynt smör, smält men ej varmt.
  • Salt
  • 200 g kantraller, putsade och delade
  • ½ färsklök, finhackad
  • ½ vitlök, finhackad
  • 1 ekologisk citron
  • ½ dl olivolja, fruktig
  • 1 kruka ekologisk persilja
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 pinfärsk makrill
  • 1 liter vatten
  • 0,5 dl salt
  • 2 msk socker
  • 1 citron, endast skal
  • Skivad västeråsgurka
  • 10 gurkor(västeråsgurkor)
  • 2 dillkronor
  • 2 tsk senapsfrö
  • 1 liter vatten
  • ½ dl salt
  • 3 dl ättika
  • 6 dl socker
  • 4-5 dl vatten
  • 4 pinfärska makrillfiléer
  • 1 tsk curry
  • 3 msk kallpressad rapsolja
  • 2 msk mörkt senapsfrö
  • 2 msk sötstark senap
  • 1 citron 1 timjankvist, finskuren
  • rapsolja till pensling
  • salt och svartpeppar
  • 500 g kummel
  • ½ liter vatten
  • ½ dl salt
  • 75 g smör
  • 6 krondillskronor
  • ½ dl porter
  • Aluminiumfolie
  • 8 korvbröd
  • 300 g kummel/gädda
  • 150 g krabba, svensk i slutet av augusti-september
  • 1 äggvita
  • 3 dl grädde
  • salt
  • 1 schalottenlök
  • 1 knippe dill
  • 1 tsk senap
  • Kålsallad
  • ½ huvud färsk vitkål, strimlad
  • 1 chili, finhackad
  • ½ dl risvinäger eller ättika (använd mindre isåfall)
  • ¼ kruka koriander, grovstrimlad
  • 3 färsklöks stjälkar, sköljd och skivad
  • salt
  • svartpeppar
  • matolja
  • Blanda alla ingredienser och låt stå 1h innan servering(blir bara godare ju längre den får stå)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.