Dela tomaterna. Morötter med örtig färskostBörja med snyggt och nyttigt tilltuggIngredienser. MusselgrytaKlimatsmarta musslor som är som allra godast just nu på vårvintern
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. Salt och peppar. Stek baconet riktigt hårt och lyft sedan över det till en tallrik klädd med
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
- ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. 2 dl gröna ärtor. Dela torsken i bitar och baka den i ugnen på 190 grader ca 8 min. Smält smöret och blanda med gurka, ärtor och dill precis innan servering 100 gr smör. 2 dl gröna ärtor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.