Så från och med nu får ni gärna följa mig på aveny. Och dygnet har ju tyvärr ett bestämt antal timmar. Och här fortsätter jag att skriva om bakning och pyssel
Ibland kan man verkligen slå sig för pannan och tänka ”varför kom jag inte på det själv”, men ibland behöver man äta inspiration av andra (tur är väl det
I detta recept har jag använt de sistnämnda och resultatet blir en härligt grönoch krämig soppa som jag skulle äta alla dagar i veckan om det inte vore så att jag hade massa andra idéer som jag måste hinna provlaga
Till middag gjorde jag en grönärtsoppa, jag har gjort det tidigare fast med chevré ost fast denna gången tog jag pepparrotskräm och oj vad gott det blev
Då levern är upptagen med att förbränna alkohol utsöndras för små mängder glukos, resultatet blir att vi söker oss till mat som snabbt höjer blodsockret, snabba kolhydrater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.