250 grader
Lägg ärterna tillsammans med vatten och buljongtärningar i en kastrull. Koka upp och låt koka ca 5 min Mixa soppan med mixerstav. Blanda ner grädde och pressad citron. Krydda med salt och peppar.
Då kan jag rekommendera Monika Ahlbergs grönaärtsoppamed pepparrotskräm och räkor. Smakar riktigt gott och man blir både pigg och glad av att bara titta på den härligt gröna soppan
Toppa medräkor. Strö över tacokrydda och på med ost. nachostacokryddaost (gärna Norrglimt, alltså fd Krutrök)avocadocitroncreme fraichesweet chilisalt och peppar(jag tog ingen vitlök)räkorLäg ut nachos på ett bakplåtspapper
SERVERA soppan med smulad fetaost, avocadomousse och några räkor eller röd kaviar alt forellrom. Den här gången satsar jag på en vardagligare och hetare form av Crème Ninon – grönärtsoppamed chili och vin istället för champagne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.