Jag tänkte visa er lite tips om hur jag gör för att få en slät ochfin tårta. Det kan bero på att du vänt botten lite för snabbt och hårt så bottenviker sig
Ett annat bra tips är att vispa socker och ägg riktigt vittoch luftigt. Perfekt om man villundvika för mycket socker men ändå vill ha en tydlig vaniljsmak
Den där vintern försvann lika fort som den kom här nere, idag vaknade vi åter upp till gråväder och all denfinavitafrosten var borta och med sig tog densolenochden klarblåa himlen
Med en gräslöksås på vittvinoch grädde så har ni en festrätt vilken regnig måndag som helt som smakar fest, helg och serverar ni på helgen i hop med ett gott torrt Chablis har ni en festmåltid som får tungan att darra
Menhäromdagen åt vien gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish. Mycket mat av småplocksvarient blir det efter jobbet och grillat
Pressa citron ochvitlökoch ha i stekpannan. Så därför vill jag dela med mig av den. vita bönor. Det här blev min lunch igår och jag tycker att denna rätt är så himla enkeloch god på samma gång - och dessutom vegetariskt
Vispa ägg och socker, rör ner smält smör och gräddmjölk, därefter mald mandel och bittermandelolja. Blanda mjöl och bakpulver, blanda ner detta till en deg som formas till tre längder (lika långa som plåten)
Det jag är sämst på att handla svenskt är väl grönsaker, men det finns ju så få svenska grönsaker under vinternochvåren… Frysta grönsaker löser det problemet för det mesta, men inte alltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.