BakaSockerfritte-Magasin är ett magasin speciellt anpassat för att läsas i mobilen. Därför tycker jag att det nu är ett perfekt tillfälle att lansera mitt femte e-Magasin som har just tema Höst
Nya kommentarer. Marja Folcke. 04. februari, 2017 | #. Tror creme fraîche blir bäst då. kanske också vanlig fil, men det är ju rätt löst så anpassa mängd
Mia-Marie. Jag är dessutom lite skeptisk att baka med enbart kokosmjöl, då det. Mia-Marie. tål ej sötningsmedel eller socker - kolhydrater (snabba) eller olika innehåll
Idag när jag undviker kolhydrater funkar inte receptet på chokladbollar från förr längre så jag har helt enkelt provbakat mig fram till ett nytt recept på dessa delikata bollar
1-2 msk jordnötssmör. Grädda i 175 grader ca 10-15 minuter. 1-2 msk jordnötssmör. 10-15 minuter Kaka. är egentligen inte det jag är bäst på, men vi får en del förfrågningar om just sockerfria bakverk från en del av våra gäster
Ingredienser ½ banan (40 gram)1 msk havregryn2 msk mandelmjöl1 msk hasselnötsmjöl1 tsk kokosmjöl1 msk riven kokos1 tsk honung½-1 krm vaniljpulverlite kanel (ca ½ krm)gärna lite grovhackad choklad/russin/grovhackade nötter att ha i kakan
In i ugnen i 225 grader i 20-25 minuter. -Mama Skogly ♥ 3 bakpotatisar 50 g smör, rumstempererat. Ett gott tillbehör till grillade burgare eller vänta nu
När vi ändå skulle äta bakad potatis till middag så passade jag på att göra en röra till. Bakad potatis med kycklingcurryröra2 kycklingfiléer3 dl gräddfil3 msk majonnäs3 tsk curry1/2 tsk salt1 dl purjolök1/2 röd paprika1/2 burk majsSmörGrillkryddaIsbergssalladRostad lökSkölj potatisen och stick hål i den med en provsticka. Lägg potatisen på en plåt och baka av i 225 grader, ca 60 minuter. Putsa filéerna, dela i 2-3 bitar och lägg dom i en ugnsform. Rör ihop olja, soja och (mycket) Knorr kycklingkrydda, pensla kycklingbitarna och stek i 225 grader ca 15-20 minuter (ta ut, vänd och pensla en gång efter 10 minuter)
Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Ett hett tips är att använda silikonform när ni baka, det underlättar mycket för att få en fin kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.