Men när det är sommar ochfärskpotatistider nöjer jag mig medden näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatisoch ösa över en massa gott i en gratäng
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
såg ensås, med mynta och fetaost, på Helenas blogg i går som jag blev sugen på att testa. Sitter och mumsar på lite svenska jordgubbar med lättvispad grädde
Färskpotatis. Lägg laxfiléerna i folie, krydda med citronpeppar och klicka över några klickar smör. Blanda alla ingredienser till såsenoch låt den stå svalt en stund innan servering
Inget ont om grytor i och för sig, men det kan ju vara trevligt med lite variation. Jag tror att ett problem med vegetariskt mat är att man väldigt lätt fastnar i ett träsk av linsgrytor, soppor ochpastasåser
Gnid in hela lammstekenmedsmörblandningenochäven där benet har suttit så det blir inuti. Blanda rumsvarmt smör med finhackad vitlök, timjan, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.