Nu kan du få njuta av godis som är LCHF och äta med gott samvete. Lägg ner de hackade hasselnötterna och sist crème fraichen och rör med en visp så tryffeln blir riktigt glansig
Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Dessutom känns det bra medgodis som man vet vad som är i dom. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Doppa/rulla godisarna i strösocker. Detta är lite pilligt men värt allt pyssel för smaken är något helt annat en köpta geléhallon och alla som fått smaka har älskat dem
Häll nu ner riset, i omgångar, rör om så att all ris är täckt med kola-blandningen. Denna gång fick det bland annat bli dessa jätteenkla godis-rutor, som bara innehåller fyra ingredienser och blir så goda
Blanda gelatinpulvret med vattnet (eller saften om du valde det). Önskar du lite god surhet/syra på godisarna strör du nu över lite citronsyra på dem innan ytan torkar
Så idag var det dags att göra en sats till med dessa godbitar. Klicka upp små bitar med hjälp av två teskedar på ett bakplåtspapper eller i små pappersformar
Jag kan nu lyckligt meddela att jag har funnit det ultimata gräddkolareceptet. Sju sorters kakor) med gamla, traditionella recept på bullar, chokladbollar och knäck som tas fram varje gång det är dags att baka
En väldigt god kola gör du med det här receptet. Tänk på att följa receptet noga för att lyckas. Använd termometer eller gör kulprovet för att veta när kolan är färdig
Idén fick jag hos min vän Agnes som brukar göra länklistor med sina favoriter där jag flera gånger hittat både nya bloggar samt mysiga och inspirerade inlägg som jag missat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.