Detta är nog en av mina favorit-förrätter, efter löjromstoast. Så lyxigt och otroligt enkelt. Ingredienser- valfritt antal havskräftor - en rejäl klick smör- 2 vitlöksklyftor- halvt knippe persiljaGör så här
. Vitlöksgratinerade havskräftor, en perfekt start på middagen. Godast blir det med färska kräftor, men det går bra även med kokta, halvera då tiden i ugnen eftersom de lätt blir torra
Jag har tidigare skrivit om Thuressons, där vi köper mycket av köttet vi äter. I dag ska jag tipsa om en annan liten butik i närheten av där jag bor, där man kan handla massa godsaker
Sätt ugnen på 250 grader. Klyv havskräftorna längs med. Lägg halvorna i en ugnsfast form. Mixa alla ingredienser till fyllningen och fördela ut smeten över havskräftorna
Hej hej. I lördags var vi ute och storhandlade och åt lunch med barnen på restaurang, jättemysigt. Efter lunchen var det dags för matshopping men eftersom att lunchen blev ganska mastig bestämde vi oss för att vi vuxna skulle äta lite plockmat till middag efter att de små hoppat i säng
Gräddkokt vitkål eller spetskål och savoykål för det funkar med nästan alla kålsorter. Nu när kålen är riktigt färsk är det ju supergott med den späda gröna kålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.