Gräddkokt kål i ugn med korv
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g spetskål
  • 1200 g brysselkål
  • 1 Arla® Smör&rapsolja spray
  • 12 krm salt
  • 12 krm svartpeppar
  • 1300 g råkorvar
  • 13 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15%
  • 11 tsk torkad dragon
  • 1 grovt bröd
  • 1 grovkornig dijonsenapGör så här: Sätt ugnen på 225°. Skär spetskålen i klyftor och dela brysselkålen i halvor. Lägg spetskålen i en långpanna. Spraya på smör-&rapsolja. Salta och peppra. Tillaga i mitten av ugnen ca 10 min. Dela och snitta korvarna. Koka upp den syrade grädden och häll över spetskålen i långpanna och strö över dragon. Lägg på korvarna och tillaga i mitten av ugnen ytterligare 15-20 min. Servera gärna med bröd och senap.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.