Gräddig renskavsgryta, serveras med potatismos
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk aromat
  • 2-2,5 dl standardmjölk
  • 0,5 dl grädde
  • 50 g smör
  • 2 pkt renskav, à 480 g
  • 2 gul lök, skivad
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • 10 enbär, krossade
  • ev 4 msk messmör
  • salt och vitpeppar
  • Potatismos 1 kg potatis 2 tsk salt 1 tsk aromat 2-2,5 dl standardmjölk 0,5 dl grädde 50 g smör
  • Gräddig renskav 2 pkt renskav, à 480 g 2 gul lök, skivad 50 g smör 4 dl vispgrädde 1 msk kalvfond 1 msk svartvinbärsgelé 10 enbär, krossade ev 4 msk messmör salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.