Krämig, gräddigpasta. Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Ät medpasta. Lägg i resten och puttra en stund (osten på slutet). )Kyckling skuren i bitarRiven västerbottenost, några dl till 4 persGrädde, några dlSoltorkade tomat, så mycket du tyckerEv
4 dl pasta penne 1 gul lök 250 g champinjoner 600 g kycklingfilé 2 tsk flytande margarin 1-2 dl vatten 1 hönsbuljongtärning 8 soltorkadetomater i olja 1-2 krm cayennepeppar 1-2 krm chilipulver salt peppar 2 dl mini fraiche 5 % sallad, till servering tomat, till servering
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare). Skär äpplen och lök i klyftor och bryn lite grand på medelvärme, lägg dem tillsammans med kycklingen i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.