2 msk äppelcidervinäger. 4 kycklingklubbor 2-3 msk dijonsenap (justera mängd efter smak, jag har i 3 stora msk) 6 gula lökar 4 klyftor vitlök 2 citroner 2 msk äppelcidervinäger 2 lagerblad 2 tsk chili- eller paprikapulver 2 buljontärningar (gärna hönsbuljong men grönsaksbuljong funkar också) salt, peppar ca 2 dl vatten olja till stekning ev färsk chili och gröna oliver
äppelcider, halvtorr. Kycklinggrytamed äpple och dragon – gör så här. Krydda med salt och peppar. Att dricka till kycklinggrytamed äpple och dragon Till mustiga grytor passar vin och öl med generös och tydlig karaktär
Stek kycklingen tillsammans med svampen och smör i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Skär rotfrukterna i klyftor eller stavar och blanda allt på en plåt tillsammans med olja och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.