Jag har lovat mig själv att inte köpa hem mer kött, kyckling, köttfärs eller bröd. Det i en tom frys, men just nu får det inte ens plats en endaste liten kortlett där i
Men jag brukar ändå servera den med sked eller gaffel på en talrik. Den är saftig med lite citruston och med mycket mycket mandel smak – nästan som en mazarin
Den här varianten smakar dock bäst om den får stå till sig några dagar i kylen, så vill du ha den med på midsommarbuffén bör du göra den typ nu, eller iaf under dagen
Men någon gång kan man nog undantagsvis få unna sig en nybakad bulle med ett glas kall mjölk. Igår blev frysen en tårtbotten och en plåt moccarutor rikare, och idag blev det alltså bullar och en tårtbotten till, faktiskt
De passar antingen till frukost eller som ett större mellanmål. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila dettatill en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Varken mandelmjöl, kokosmjöl, hampamjöl eller chiamjöl innehåller särskilt mycket kolhydrater, men däremot massor med fibrer, vitaminer, mineraler och bra fettsyror som vi alla behöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.