Det ska bli skönt att ta en paus från zucchiniätandet, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog ganska snart att vara dösugen på maträtter med zucchini igen och börja längta till nästa skördesäsong
Jag känner själv dock att jag vill dela med mig ännu mer här inne av allt från goda recept till hem & inredning till pryltips till mer vikt- och hälsotips/inspiration och det är planerna för hösten
Men i söndags fick jag till en helt fantastiskt god rätt som jag bara måste dela med mig av. Forma till cirka åtta biffar med blöta händer och stek genast i olja i het panna, cirka två minuter på varje sida
De två tidigare recepten på stekt ris med champinjoner och söt blomkålssallad hittar du här och här. Doppa varje potatisboll i smeten och placera bollarna på en plåt täckt med ett bakplåtspapper insmort med rapsolja
Idag blev det en med smak av banan, nöt och choklad. 1 fp (150 g) kvarg med nötchokladsmak. 2 bananer. Relaterat 1 fp (150 g) kvarg med nötchokladsmak. 2 bananer 3 msk hasselnötssmör
När man bakar goda raw brownies mednötter, kakao och banan. Den här stunden, när dagsbruset tystnat, godnatt pussarna är utdelade och endast spotifylistan med vinterfavoriterna och ljudet från datorns tangenter studsar över köksbordet - är min
Toppa gröten med rostade nötter, bär och skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Hon är också för en hälsosam livsstil med träning och att äta "ren mat" dvs. Lägg upp crêpen på en tallrik och lägg över hackad banan, frysta bär (eller färska), hasselnötter, beepollen och honung
Hon är också för en hälsosam livsstil med träning och att äta "ren mat" dvs. Lägg upp crêpen på en tallrik och lägg över hackad banan, frysta bär (eller färska), hasselnötter, beepollen och honung
Salt & peppar. En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. Salt & peppar. När det börjar puttra vänder du i linserna, lägg ett lock på grytan och låt puttra på medelvärme tills linserna är helt färdigkokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.