1250 g
rotfrukt t ex morötter, palsternacka och lök 1.5 tsk potatismjöl 0.5 dl matlagningsgrädde 1 st ägg 1 krm salt 100 g champinjoner färska 0.5 st gul lök oregano Det här behövs till ca 2 port:Skala och riv rotfrukterna. Strö över potatismjöl och rör om. Tillsätt grädde, ägg och salt. Rör om väl.
1 Klicka
ut biffar i medelvarm stekpanna med lite matfett. Låt dem steka ca 3–5 minuter på varje sida.
1 Ansa
svampen. Skala och finhacka löken. Fräs lök och svamp gyllene i lite matfett. Bjud svampröran till biffarna och strö lite färsk oregano över.
Lägg upp och garnera med persilja och rostade valnötter. Stick några hål med en gaffel i auberginen och lägg in den i ugnen i cirka 20 minuter eller tills den sjunkit ihop och skalet har svartnat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.