Skär fisken i bitar och lägg dem i en ugnsform. Skär purjolöken i skivor och lägg den över fisken. Häll såsen över fisken och sätt in i ugnen på 200 g i ca 25-30 minuter
Ingredienser Portioner. 4 Syrad gurka 1 dl ättiksprit (12%) 2 dl socker 2 dl vatten 1 gurka 2 msk hackad dill Mosad potatis 800 g potatis 2 dl crème fraiche finrivet skal av 1/2 citron 1 tsk salt 2 krm peppar Dijonströmming 600 g strömmingsfiléer 4 msk dijonsenap 1 1/2 dl grovt rågmjöl 1 tsk salt 2 krm peppar smör till stekning Garnering ev dillvippa Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Under min morgonvandring såg jag att svågern har kvar massor av gröna tomater. Eftersom jag inte vet riktigt vad jag ska äta marmeladen till, och vad man kan använda den till i matlagning så avvaktar jag lite innan jag offrar dessa härliga gröna tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.