Bryt bort den grova, träiga nedersta delen av sparrisenoch skölj sparrisen. Extra gott blir det om man toppar med en eller två hoprullade skivor lufttorkad skinka på varje tallrik och dekorerar slutligen med några blad ruccola
Sparris, både grönoch vit är i säsong. Lägg upp sparrismed laxskivor och hollandaisesås. Bryt av det nedersta på sparrisenoch koka lätt i saltat vatten
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Sparris alltså, finns det någon godare grönsak. Bryt av den träiga delen av sparrisen. En av dess fördelar är helt klart hur bra den passar ihop med hollandaise och sist jag lagade den kombon smaksatte jag hollandaisen med gräslök, vilket blev mycket mycket gott
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Skär av nedre delen på sparrisenoch koka den i saltat vatten till det finns en liten kärna kvar
Varför inte följa denna länk och tävla med ditt eget gröna julrecept. Letar ni efter det perfekta, gröna tillbehöret till skinkan eller den rökta laxen
Servera med dillkokt potatis, citronklyftor och rädisor eller grönsparris. Knapriga rädisor är gott till mjuk fisk, men grönsparris blir det nästa gång
Ångad grönsparrismed pata negra och olivvinägrettPortioner. Lägg upp skinkan på tallrikarna, garnera med lite sallad och blommor och avsluta medsparrisen, servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.