Grönärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
1500 g gröna ärtor. 11 dl färsk mynta. 11 dl gräsig olivoljaLägg alla ingredienser till soppan i blendern och kör sopp-programmet. Har du ingen så mixa allt kallt och värm det till ca 70 grader i en kastrull på spisen. Servera ca 2 dl av soppan per tallrik, toppa med ca 1 msk olivolja och 1 msk smulad pecorino
blenderdetoxfrukostgrön juicejuicekålmorgon Grön juice med kål ochmynta. Då blir juicen lite matigare och man får med fibrerna från grönsakernaoch frukten
Vad sägs om en grymt god grönärtsoppamed uppfriskande myntaoljaoch knaprigt kavringströssel. För en vegetarisk soppa, byt ut hönsbuljong till grönsaksbuljong
Till middag gjorde jag en grönärtsoppa, jag har gjort det tidigare fast med chevré ost fast denna gången tog jag pepparrotskräm och oj vad gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.