Men man vill ju variera sig lite så idag blev det stuvad vitkål. Stuvad vitkål m paprika & lök4-6 port1/2 vitkålshuvud1 röd paprika 1 hackad gul lök4 dl grädde1 dl creme fraichesalt & pepparsmör att steka iSkär vitkålen i mindre bitar och stek den i smöret. 1/2 vitkålshuvud
Söndag kväll närmar sig och här hemma står middagen och puttrar på spisen. Det blir bräserade fläskkotletter i skysås smaksatt med lingon och till det kokt mandelpotatis, gelé och gurka
Går även att servera med kokt broccoli i stället för gräddstuvadvitkål. GräddstuvadVitkål 4 port. 1/2 vitkålshuvud. Skär ner vitkålen i 1 x 1 cm stora bitar. 1/2 vitkålshuvud
Det här mina vänner. Det är husmanskost at it’s best. Och, precis som min pappa en gång i tiden lagade det så är det också drypandes av fett och godsaker, precis som det ska vara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.