Koka upp och smaka av med ev. Den gräddkoktaSavoykålen är klar att servera. 0,5 huvud Savoykål, ca 500-600 gram. 10,5 tsk sockerDela Savoykålshuvudet i två delar. Låt Savoykålen puttre på låg värme i 10 minuter under lock
Den gräddkoktasavoykålen har seglat upp som god tvåa. Efter diskussion med mig själv har jag kommit fram till att jag skulle bli olycklig av att helt och hållet skippa kolhydrater
Jag tycker dessutom att ni ska servera gräddkoktsavoykål till middagen. Skär fläskfilén i skivor efter den fått vila en stund, och servera sedan tillsammans medsavoykålen
Helstekt ryggbiff med parmesanbakad rotselleri, gräddkoktsavoykål och rödvinsås. Gräddkoktsavoykål. Servera köttet med rotsellerin, savoykål, rödvinsås och kokta sockerärtor
½ huvud savoykål. Det började med att jag satt och bläddrade i Systembolagets tidning "Bolaget". Blandningen av savoykål och blomkålscrème var fantastisk
Gräddkokt vitkål eller spetskål och savoykål för det funkar med nästan alla kålsorter. Efter att nästan hela sommaren ätit olika varianter av färskpotatis är det extra gott med just gräddkokt kål till exempelvis grillat och det passar bara inte till grillat utan en klassisker är ju stekta korvar, pannbiff och mycket mera
Nyttigt med, enligt de som förespråkar LCHF. Stuvad savoykål, eller vitkål, är väldigt gott och ett lättlagat tillbehör som passar till både fågel, fisk och kött
t strimlad savoykål. Savoykålmed ärtorca 400g grovt strimlad savoykål200g frysta gröna ärtornågra klickar smörlite vitvinsvinägersalt, pepparBryn kålen i smöret, salta och peppra rikligt, slå på vinägern lägg i ärtorna och sätt på ett lock och låt ånga några minuter, smaka av vänd i en klick extra smör, servera
Jo det är mitt namns födelsedag, grattis till alla med namnet Victoria. Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Här ihop med karljohansvamp- och tryffelfylld pasta och lammrostbiff. 4 dl savoykål1/2 gul lök(6-10 champinjoner)1 dl rött eller vitt vin1 1/2 dl gräddesalt och pepparen knivsudd socker. 4 dl savoykål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.