Gräddig pastasås med vitlök, svamp och persilja. Dessutom undviker vi under programmet processade köttlaternativ och mjölk- och gräddprodukter med tillsatser
Testa den här om ni har lite vit fisk hemma, jag använde färsk kolja men torsk funkar bra det med. Strimla purjolök, hacka persiljan och skiva baconet i smala bitar
Smaka av med salt, nymalen svartpeppar och tillsätt basilika eller persilja. Blanda med pastan. Med några matskedar mjölk eller grädde spär du pastasåsen om du vill ha en tunnare pastasås
Barnen var först lite skeptiska men dom åt med god aptit. Hacka persiljan och ruccolan fint. Färdig att servera till en sallad om man vill äta gi eller lchf eller servera med ris, pasta eller bulgur
Eller servera med ris, pasta eller bulgur. Hacka persiljan och ruccolan fint. Rör runt och låt smakerna blandas i ca 2min och tillsätt sedan sesamfrön, persiljan och ruccolan. 5 dl persilja, finhackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.