Gräddig pastasås med vitlök, svamp och persilja (såsen gjord av cashewnötter och blomkål)
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 2 port ärtpasta, linspasta eller kikärtspasta
  • 4 dl blomkål delad i buketter
  • 2 dl valfri mjölk eller vatten
  • 0,75 dl cashewnötter
  • 1 msk näringsjäst/b-jäst (kan uteslutas)
  • 1 msk citronsaft
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svart peppar eller mer efter smak
  • 1 msk olivolja eller rapsolja
  • 300 g blandad valfri svamp, t.ex. trattkantareller, karl Johan, skogschampinjon, portabello, rensad och strimlad
  • ev. en näve gröna bönor (haricots verts) – kan uteslutas
  • 2-3 klyftor vitlök eller efter smak
  • 2 msk hackad persilja
  • Valfritt: ca 250 g kycklingfilé i strimlor. Salta, peppra, stek på och tillsätt när såsen är klar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.