Gräddig fiskgryta med fänkål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 morötter, skalade
  • 1 fänkål
  • 1 gul lök, skivad
  • 3 klyftor vitlök, finhackade
  • 2 tsk kummin
  • 2 msk matolja, till stekning
  • 2 dl vitt vin, torrt
  • 2 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk fiskfond
  • 600-800 g fiskfiléer blandade (t ex lax, långa eller torsk)
  • 2 msk maizena
  • 0,5 krm cayennepeppar
  • salt
  • 500 g färskpotatis, kokt och delad
  • 300 g räkor med skal
  • 0,5 dl dill, hackad till garnering
  • 3 morötter, skalade 1 fänkål 1 gul lök, skivad 3 klyftor vitlök, finhackade 2 tsk kummin 2 msk matolja, till stekning 2 dl vitt vin, torrt 2 dl mjölk 3 dl vispgrädde 2 msk fiskfond 600-800 g fiskfiléer blandade (t ex lax, långa eller torsk) 2 msk maizena 0,5 krm cayennepeppar salt 500 g färskpotatis, kokt och delad 300 g räkor med skal 0,5 dl dill, hackad till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.