Här var goda råd dyra då stans enda kyltekniker inte gick att få tag på. Detär gudomligt med alla färskabärsomsommartiden erbjuder och detär extra kul att baka vid denna årstiden
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått somär 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Jag kunde nämligen inte låta bli att ta min största ugnsform och det var där jag gjorde fel. Ibland smälter jag ner ost i bechamelsåsen, men inte den här gången
Fast jag var verkligen sugen på dethär så det passade fint. Då blir det lite somdet blir från dag till dag och jag får gnugga receptknölarna många gånger om i stället för att ha en matsedel så att jag kan handla allt jag behöver på en gång och slippa ett antal turer till matbutiken
Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarna som reglerar detta genom att påverka på alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen på området, som då också nästan alltidär vinklad
Detärintesärskilt mycket socker i dethär receptet, ingen grädde och knappt nått smör. Vispa äggvitorna till löst skum, tillsätt några matskedar socker och fortsätt vispa tills vitorna känns fasta och släta men inte så länge att de blir gryniga
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.