Råghalva medsurdeg. Bara för att jag inte uppdaterat med något nytt rågbrödrecept på en lång tid betyder det inte jag favoriserar vetebröd och helt ignorerar rågbröd
Skulle tro att om man tar så mycket sirap som det ska vara enligt receptet så blir brödet i klass med förr i tidens sötlimpa (eller finns den kvar fortfarande
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Klä en brödform med bakplåtspapper, eller smörj in med smör. Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Kavla ut bröden och avsluta gärna med en kruskavel. Täck bunken med en handduk och låt vila ca 30 min. Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida
Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets. Stryk vörtbröden direkt när de kommer ut från ugnen med blandningen så får den en fin, glansig yta
Önskar jag fått varit med dem och upplevt allt de fått uppleva. Related PostsErbjudande om Hasbeen skorTjäna extra pengar och jobba hemifrån -få några tusenlappar överEn riktig hälsodagDesenzano street market , Chillnorway el medano shirtTine K väggkorgAtt ha tonåring…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.