Fräs broccoli och gul lök i lite smörtills buketterna mjuknat. Smör. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Koka tills de är mjuka. Låt stå kallt fram till servering. Den här stod på buffébordet och blev najs. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
Detta görs dels genom att vispa in luft i smöret, dels genom att tillsätta klickar med kallare smör. Råg knäckebröd, brynt vispat smör, foccatia, vattenmelon- & fetaost sallad, Grillad fläskfilé med kapris och baconvinägrett, grönsallad, pastasallad, basilika kyckling med soltorkade tomater och fetaost strössel och krämig potatissallad
Midsommarafton på fredag och ännu en anledning till att äta gott. Något annat som är gott på buffébordet är en mozzarellasallad med marinerade kronärtskockshjärtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.