Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Det är både lätt och går snabbt. Likaså är det om du letar recept på något gott att servera till det grillade - mycket baseras på creme fraiche och andra produkter av komjölk
Du kan naturligtvis också äta crepesen som vanliga pannkakor med grädde och sylt eller bär till. Tål du inte mjölk använder du ex vis sojagrädde och sojacrème fraiche som alternativ till vanlig matgrädde och crème fraiche
Rör försiktigt till en jämn smet. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
FacebookGooglePinterestSkriv utE-post. Jag älskar purjolök och att smaksätta den med lite citron eller vitvinsvinäger är grymt gottoch ett suveränt tillbehörtillbådeköttochfisk
Fisk. Det blev en pastasås som jag hade färskskurna grönsaker ochköttrester i. Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Vi skulle ha haft den som en liten förrättsshot på påskbuffén, men i den allmänna villervallan med barnbarn som kravlade omkring och tjoade, ägg som skulle garneras, Jansson som skulle värmas ochköttbullarsom skulle stekas så glömde jag precis bort den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.