Snitta filén längs med, men inte helt igenom. Lägg filén bredvid rotsakerna och sätt plåten i mitten av ugnen 15-20 minuter eller tills köttet är klart. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2914 700 g fläskfilé
600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé salt peppar smör eller margarin 150 g champinjoner 1 st schalottenlök 1 dl vispgrädde 1 dl crème fraîche 2 dl vatten 2 msk kalvfond 1 msk redning maizena 75 g ädelost Servera med
Putsa filén. Stick in köttermometern i filén in i den tjockaste delen av köttet. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 2 600-700 g fläskfilé
Putsa fläskfilén och skär i skivor. Finhacka lök och vitlökSkär champinjoner i mindre bitar. Stek köttet på hög värme i smör/olja så det får lite färg, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.