Gorgonzolaspäckad filé
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g ox- eller älgtournedos (4 bitar)
  • 200 g mogen gorgonzolaost (gärna Colombo)
  • salt och peppar
  • smör, till stekning
  • 4 cl gin
  • 3 schalottenlökar, finhackade
  • 6 cl rödvin
  • 4 dl viltfond, hemkokt
  • 2 dl vispgrädde
  • friterad eller bakad potatis
  • 800 g ox- eller älgtournedos (4 bitar) 200 g mogen gorgonzolaost (gärna Colombo) salt och peppar smör, till stekning 4 cl gin 3 schalottenlökar, finhackade 6 cl rödvin 4 dl viltfond, hemkokt 2 dl vispgrädde friterad eller bakad potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.