Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt. Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter
Ständigt dessa gröna oliver med citron. Och ständigt denna fläskfärs. Ikväll fick båda göra tjänst i vad som kan ha varit min bästa köttfärslimpa hittills, eller om jag möjligen vågar kalla den en paté
Nu är det klart vilka sex som gick till final i Årets Tapaskreatör 2010 - och det var inte jag. Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt
Det blev dock endel ändå. Mer bröd - jag blev kär helt enkelt - det enda jag vet att när jag nästa gång åker över gränsen till Skåne så ska jag till RÖSTÅNGA MÖLLA
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Den som är det allra minsta förtjust i inlagd gurka och pickles bör genast bege sig ut i grönsakslandet eller till torget och samla på sig grönsaker i stora lass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.