Ettmåste varje påskärdrinkenVildhöna. Hittills har det varit en lite sval påskhäri byn, men idag på påskafton lovar SMHIsoligt vårväder närmorgondimman lättar
Fjärde advent och en vecka kvar till jul. Jag har börjat att förbereda julmaten och som de flesta andra brukade vialltid ha korv och köttbullar på julbordet
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som äri dom. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
En frökex som är helt glutenfritt och väldigtnyttigt, avnjut dettatillkvällsfikatihop med en stark ost eller varför inte hemkokt päronmarmelad och krypa upp i soffan med en stor kopp te, omge sig av levande ljus och bara njuta
Jag vill med boken förmedla att äta rätt är lätt – när man väl fått bollen irullning. Det är även en bok för de som ärprecisi början av att gå över till en ren och läkande kost, eller för de som vill ha inspirationtillett hälsosammare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.