Ljuvlig lördag till er vänner och hoppas att solen skiner på er idag. Idag väntas det bad och sen blir det kalas ikväll och det står grillatoch jordgubbstårta på menyn
Bland annat gjorde jag den här smakrika och kryddigt goda tomatsåsen eller ketchupen som satt som en smäck till det andra, hamburgarna, coleslawen och de ugnsbakade sötsyrliga tomaterna
11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor ochgrillat lamm och den har passat precis lika bra där
Ochdärtill ett mycket gott recept på potatis som tillbehörtillgrillat. Vi åt den till baconlindad kyckling och den goda potatisen som jag lägger till nedanför, enkel och god
Ni hittar receptet på världens godaste vitlöksbröd här. Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Blanda i allt och rör om. Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Ställ fram en rejäl skål på bordet så kan alla ta så mycket dom vill ochtill vad dom vill. Hettan i receptet justerar du själv efter eget tycke och smak förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.