Men tomatsåsen passar även alldeles utmärkt som komplement till kött eller kyckling. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Häll av vattnet och servera tilltomatsåsen. Fräs löken i olja tills den blir mjuk. Tillsätt tomaterna och koka på svag värme under omrörning tills de är mjuka
Lycka till. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Tillsätt honung och tomater. Koka tills tomaternaär mjuka och såsen har tjocknat, ca 20 minuter. Skär vitlöken i tunna skivor och tomaterna i små tärningar
Tillsätt tomatpuré och låt den fräsa med under omrörning en minut. Tillsätt oregano. Låt din tomatsås koka ihop på svag värme utan lock till en tjock sås ca 15-20 minuter
Det finns säkert en vetenskaplig förklaring till detta, men om problemet beror på formen på pastaneller om det sitter i mitt huvud låter jag däremot vara osagt
Tillsätt lite svartpeppar och/eller någon tesked olivolja. Vill man inte köpa en trekilosburk Campino så kan man ta en vanlig liten burk krossade eller hela tomater (eldorado eller coop xtra t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.